Kertojan ääni -podcast

Jos haluat kuunnella podcastiamme, mutta et tiedä mistä aloittaa, tässä muutama suosituimpia jaksojamme aloittamisen helpottamiseksi. Mukavia kuunteluhetkiä!

1. Kannattaako kirjoituskilpailuihin osallistua?

Suomessa järjestetään vuosittain useita kirjoituskilpailuja. Mitä hyötyä niistä on ja voiko niissä menettää maineensa? Podcastissa kerromme kokemuksistamme kirjoituskilpailuissa pärjäämisestä ja tiivistämme neljä syytä, miksi kirjoituskilpailuihin kannattaa osallistua.

Lue vinkit kirjoituskilpailujen voittamiseen

3. Novelli | Kirja, ystävä

Novellini Kirja, ystävä voitti Pohjois-Pohjanmaan kirjoittajat ry:n kirjoituskilpailun vuonna 2015. Novellissa kirjaston kirjojen väliin on piiloutunut salaisuuksia, jotka avautuvat vain tarkkaavaisille.

Lue novelli tekstinä
Tutustu muihin novelleihini

7. Mistä saa ideoita kirjoittamiseen?

Onko sinulla valkoisen paperin kammo? Eikö tyhjä paperi täyty, vaikka kuinka pinnistelet? Ei hätää! Podcastissa kerromme, mistä saa ideoita kirjoittamiseen. Vai onko ideoita edes olemassa?

Lue lisää vinkkejä ideointiin

Podcast | kertojanaani.fi

Minun ja avobooni Jukka Aholan Kertojan ääni -podcastin parissa pääset tutustumaan kirjallisuuden ja kirjoittamisen nurjaan puoleen, oppimaan kirjoittamisesta ja viihtymään novellien, tarinoiden ja lyhytproosan parissa.

Julkaisemme podcastia joka toinen viikko.

Kuuntele podcastia iTunesissa
Kuuntele podcastia Soundcloudissa

Instagram | @kertojanaani

Twitter | @kertojanaani